Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Sotva týden je svedena do jednoho pruhu doprava na hlavním tahu z města do Pardubic od medlešické křižovatky a už se objevily rozčílené...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 den
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Nepříjemný souběh dvou uzavírek čeká město Chrudim postupně už příští týden. Místostarosta zodpovědný za dopravu, Zdeněk Kolář (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 6 dnů
Chrudim – Radní města Chrudim schválili memorandum ke vzniku Centra pro komplexní využití odpadu (CEKVO). Zatím je podle starosty Františka Pilného (...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Rallye Železné hory je jenom jedním z pěti závodů Českomoravského poháru rallye. Další rallye jiných pořadatelů se konají v různých koutech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Pardubice – Po posledních událostech na Velké pardubické, při kterých se smrtelně zranil pomyslný favorit dostihů, kůň Sottovento, debatovala k tomu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – O osudu separačního dvora v Markovicích stále není rozhodnuto. Lidé ho zde pochopitelně nechtějí, město proto hledá jiné lokality, kde by...Celý článek »