Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Ukazuje se, jak moc by měli být lidé v nadcházejících volbách všímaví k populistickým formulacím o určených cílech, které vlastně ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Statistiku nikdo nezveřejnil, ale podle všeho nebude příliš radostná. Aplikace, kterou město před dvěma lety slavně spustilo a nyní...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Radnice od začátku března zavádí další cestu, kterou budou k občanům proudit informace. Již existující spektrum informačních kanálů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – 19. ledna v 16:40 hodin došlo na místní komunikaci v Chrudimi, ulice Na Ostrově u domu čp. 543, ke střetu vozidla značky Škoda Felicia...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Jedním z kroků, jímž si chtějí politici často naklonit veřejnost, je snižování rychlosti v hustě obydlených lokalitách. Není tak daleko...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – S nejnovějšími trendy v automobilové dopravě si zdejší politická a úřednická reprezentace příliš hlavu neláme. Co na tom, že třeba...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Nejnovější výtvor městských „ajťáků“, mobilní aplikace s názvem „Všímálek“, dělá první, nesmělé kroky ve virtuálním světě. Mapka, na níž se...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim - Oblíbené téma členů Strany svobodných občanů opět začíná vystrkovat růžky. Chodníky ve městě nejsou v nejlepší kondici, přestože se radnice...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Ve středu 10 minut po deváté ráno volal na linku 156 místní občan, aby upozornil strážníky na špatné parkování vozidel v ulici Na Ostrově...Celý článek »