Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim – Každému, kdo by snad na základě vyjádření městské zastupitelky a manažerky Zdravého města Šárky Trunečkové (SNK – ED) nabyl dojmu, že...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Dočká se Miloš Chudáček někdy svých peněz, které investoval do nákupu prozatím "plonkových" pozemků ve Vlčnově? Odpověď na tuto otázku není...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Případu Miloše Chudáčka, který je jednatelem firmy  S&CH TRADE CZ, se Chrudimské noviny věnovaly jako první. Chudáček tvrdí, že...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Začala další demolice, která změní ráz města. Areál bývalých sladoven je nevyužit už dvacet let, kdy zde skončila výroba francouzské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Rabštejnská Lhota – Zříceniny středověkých hradů vyvolávají u návštěvníků zcela oprávněně zvláštní emocionální kouzlo. Na každém kousku...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Sobětuchy – Většina obyvatel má stále v živé paměti záplavy z roku 2007 a 2010. Dokončení protipovodňových opatření, kterými se rozšíří a prohloubí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Kdo si dnes, v době, kdy spíše většina obyvatel České republiky řeší vysychající studny, vzpomene na problém zcela opačný. Nejsou tak...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Město chystá další změnu územního plánu. Cílem této změny je rozšířit plochu stávajících kasáren kpt. Otakara Jaroše, a to v ...Celý článek »