Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Nad otázkami možné spolupráce kraje a města v kulturní a majetkové oblasti se sešli náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim - Regionální muzeum na začátku léta dokončilo zateplení a rekonstrukci budovy v Rybičkově ulici a depozitáře na Skřivánku. Tím však...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Sbírka na restaurování opony zdejšího divadla neprobíhala doposud příliš šťastně. Po vydatné mediální „masáži“ z minulého týdne se však...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - „Fiasko, ostuda, propadák,“ tato a podobná slova se teď derou na mysl každému, kdo sleduje veřejnou sbírku na restaurování opony místního...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 5 dnů
Chrudim – V Regionálním muzeu Chrudim bude od 10. listopadu k zhlédnutí výstava obrazů svrateckého malíře Vysočiny Jana Odvárky. Výstava je...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) by zdánlivě vyřešil kauzu Hotelu Bohemia tím, že by kvůli jeho získání do vlastnictví města prodal...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 5 hodin
Chrudim – V Regionálním muzeu Chrudim bude koncem září končit výstava s názvem Středověké hry. Ve čtvrtek 7. září k tomuto tématu...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 5 hodin
Chrudim – Výstava, která odhalí zajímavá překvapení o řece Chrudimce, byla otevřena v Regionálním muzeu Chrudim a bude zde až do 2. července....Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Regionální muzeum v Chrudimi připravilo menší výstavu s názvem Zápalkové retroetikety. Filumenie je obor orientovaný na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ještě do neděle 12. února máte možnost nahlédnout do díla akademické malířky Věry Vovsové. Výstava k 110. výročí jejího narození probíhá v...Celý článek »