Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 48 týdnů 6 dnů
Chrudim – Stalo se již tradicí, že 30. dubna se „čarodějnice" konají v areálu letního kina. Program je připraven hlavně pro děti. Dospělí...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Není žádným překvapením, že s úpravami areálu letního kina za budovou Muzea současné vedení města počítá. V nejužším vedení – radě města –...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Mezi nejhlasitější odpůrce takzvaného „jezdeckého schodiště“ v Široké ulici patří beze sporu městský zastupitel a milovník výstředních...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Myslím si, že na všech úrovních politiky je kandidatura, či jiná podpora ANO zdrojem politické moci Andreje Babiše, proti jehož činům Milion chvilek...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Filipojakubská noc, Valpuržina noc, Beltain, rej čarodějnic, čarodějů a nachmelených opékačů buřtů je opět zde. Tradiční a oblíbený „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim – Osud areálu letního kina za budovou Muzea obyvatele města, překvapivě, příliš nezajímá.Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Takzvané „jezdecké schodiště“ v Široké ulici hýbe místní veřejností. Především městský zastupitel za Babišovo Hnutí ANO 2011 Richard Herbst...Celý článek »