Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – U příležitosti oslavy 150. výročí založení SDH Města Chrudim se nejstarší sbor v okrese, s bohatou historií i zkušenostmi,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Řestoky – Místo vůně uzeného sýru, který si chtěl nejspíš připravit k večeři, probudil muže po půlnoci pořár, protože během uzení usnul. Celou kůlnu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Ještě než se rozednilo, zachvátily plameny z Husovy ulice chrudimský obchod s elektronikou, bytovým textilem a restauraci s bowlingem. Asi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
ČR/Pardubický kraj–Ministerstvo zdravotnictví vydalo dnes čerstvou zprávu o zpřísněných opatřeních. Dotknou se i školství. Střední školy budou od...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Pardubice – V pondělí odpoledne se znovu sešla Bezpečnostní rada Pardubického kraje, aby projednala další nezbytné kroky k ochraně...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 dny
Pardubice - Zastupitelstvo Pardubického kraje na svém pondělním jednání schválilo rozdělení finančních prostředků v celkové v oblasti...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Dobrovolní hasiči a řidiči osobních aut se mohou do konfliktu dostat poměrně snadno. Stačí na silnici dostatečně neuhnout ke krajnici,...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 den
Pardubice - Krajští zastupitelé na svém úterním zasedání schválili poskytnutí finančních prostředků v rámci dotačního titulu na pořízení nových...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 dny
Chrudim – Příchylnost některých zdejších politických špiček k dobrovolným hasičům je dobře známá. Nejspíše právě proto dlouhá léta nejen že...Celý článek »