Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrudim – Festival Zlatá pecka se uskuteční také letos. Sice se přesouvá až na listopad, přesto milovníci vážné i méně vážné hudby mohou počítat s...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Neformální festival v Chrudimi založený pěvkyní Dagmar Peckovou se svého čtvrtého ročníku nevzdá. Milovníci hudby se dočkají na podzim...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Ač se to nezdá, chrudimský starosta František Pilný (ANO 2011) a neúspěšný kandidát na „chrudimského“ senátora Daniel Herman (KDU – ČSL)...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Pardubice - Nový pořadatel Festivalu Zlatá Pecka 2019, spolek Zlatá Pecka, zahajuje svoji činnosti koncertem mladého geniálního klavíristy Jana...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim - Se zpožděním ale přece. Dlouhé rozhodování o pořádání dalšího pokračování festivalu, který si za své první dva ročníky získal množství...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Jak se chovat k dámě, může správný gentleman pochytit poměrně nesnadno. V době, kdy nám zuří feminismus postavený na hlavu, těžko hledat cestičku k...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Názory mezinárodně uznávané pěvkyně Dagmar Peckové na politickou scénu v České republice jsou dostatečně známé. Přesto se před volbami...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Druhý adventní víkend před námi, jarní počasí za okny. Podle úvah známého geologa a filosofa Václava Cílka se na podobné průběhy ročních...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim/Havlíčkův Brod - Bývalý ministr kultury Daniel Herman výrazně prohrál senátorské volby v Chrudimi. To mu ale nezvalo optimismus a bojovnou...Celý článek »