Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudimsko – V Boru u Skutče zasahovala jednotka dobrovolných hasičů z Proseče a Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje. Případ převzala...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Jednoho z nejhledanějších mužů Evropy, a sice z Chrudimska, zadrželi na letišti v těchto dnech kriminalisté. Hledaný muž se skrýval před...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim - Podvody na seniorech jsou problémem nejen v Pardubickém kraji. Pachatelé těchto činů jsou bezcitní, přesvědčiví a za své oběti si...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – „Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne“. O pravdivosti tohoto rčení se nyní přesvědčil třiadvacetiletý mladík, který...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Rozvodem rodičů obvykle nejvíce trpí děti. Fyzické utrpení je přitom často tím posledním, co je trápí. Přesto právě prohřešky proti...Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – V úterý 19. září sdělila vyšetřovatelka chrudimské kriminální služby obvinění šestašedesátiletému muži, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim - Na konci minulého roku zahájili policisté ze zdejší kriminální služby trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Chrudimi, který je...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Chrudim - Názory, podle nichž se zdá, že české soudnictví nepatří k těm nejrychlejším, ve společnosti převažují. Jednoho rozsudku, jehož vynesení...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudimsko - Mít děti a neplnit svou vyživovací povinnost, je častým „hříchem“ rozvedených rodičů. Obvykle se jedná o otce, kteří se o své potomky...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Zdejší policie aktuálně stíhá 33letého obchodního manažera v jedné společnosti sídlící v Praze.Celý článek »