Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Městská rada na svém předposledním zasedání, které se konalo 15. května, schválila i další dodatek ke smlouvě s architektem Janem Třeštíkem...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – Místní radnici po několikerém „propírání“ kauzy dožilé smuteční síně v médiích podle všeho zdaleka nedochází trpělivost. S Pardubickým...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - Výmluvy nebo neschopnost městských úředníků? To jsou otázky, které se nabízejí ve spojitosti s plánovanou milionovou investicí radnice do...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - Poslední dokumenty ke schvalování stavebního povolení na rekonstrukci smuteční síně měli na stole městští radní. Souhlasili tak s tím...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim - Radnice se vrací k záměru rekonstruovat smuteční síň. Podkladem k obnovenému jednání je studie architekta Jana Třeštíka...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 19 min
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »