Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 29 týdnů 2 dny
Chrudim – Městský architekt Marek Janatka po 12 letech ve službách města Chrudim skončil a městská rada rozhodla o přípravě nového výběrového řízení. Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Od 1. listopadu mají občané města 20 dní na vyplnění jednoduchého dotazníku, kterým mohou do budoucna ovlivnit rozvoj sportovního vyžití v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – S velkou slávou a za účasti politiků i úředníků byl otevřen dlouho očekávaný sjezd do Klobásova. Tato nová komunikace a prý i dopravní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Podle všech předpokladů se mělo po sjezdu do Klobásova jezdit už koncem listopadu. Nyní to vypadá, že oficiální předání řidičům proběhne až...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Dokončovaný sjezd ke sportovištím veřejnost většinou vítá doslova s nadšením. Po jeho dokončení nejen že se uleví obyvatelům ulic v okolí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Chrudim – Jednou z probíhajících staveb, které obyvatele města nejvíce zajímají, je, krom přednádraží a obchvatu, též sjezd ke sportovištím do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Stavba sjezdu ke sportovištím úspěšně pokračuje. V Klobásově zmizely stromy a stavaři provádí skrývku zeminy. Pokud vše půjde podle plánu,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Stavba nového sjezdu ke sportovištím do Klobásova byla zahájena, budování skateparku na louce u Tesca pokračuje. K prvnímu červenci však...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Zahájení stavby nového sjezdu ke sportovištím v Klobásově velká část veřejnosti uvítala. Radují se především obyvatelé domků z okolí „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – První krok byl úspěšně učiněn. Městští úředníci a zástupci stavební firmy se sešli v Klobásově, aby prozkoumali budoucí staveniště sjezdu...Celý článek »