Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – O tom, že se chystá setkání úředníků a politiků s občany k diskusi o nové knihovně v Topolské ulici, Chrudimské noviny již informovaly....Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Po roce se vrací oblíbený a vyhledávaný „Týden knihoven“. První říjnový týden tak bude ve Filištínské ulici patřit čtenářským amnestiím,...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – V loňském roce proběhla tolik diskutovaná rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou. Celá řada dopravních omezení právě nepřidala mnoha...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Péče o domy v majetku města nikdy nebude na takové úrovni, jakou by jim mohl poskytnout soukromý vlastník. Pravidelná údržba těchto...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 20 hodin
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 1 hodina
Chrudimsko – V plném proudu je Týden knihoven, celostátní  projekt Svazu knihovníků a informačních pracovníků ČR. Knihovny odpouštějí pokuty za...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Je to prý otázka běžné praxe i v jiných knihovnách, což je bohužel pravda. Doba už je zkrátka taková. Generaci Z prý postačí docela dobře...Celý článek »