Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Chodníky ve městě rozhodně nejsou ve stavu, který by umožňoval bezpečnou chůzi. Především senioři a maminky s kočárky mají mnohdy problém...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Koncem roku nechávají Chrudimské noviny své čtenáře nahlédnout „pod pokličku“ redakční práce a zveřejňují přehled nejčtenějších článků...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim má nové vedení, které se mnohým líbí, mnohým samozřejmě nelíbí. Nejinak tomu bylo v době minulé, kdy na radnici zasedal někdo docela jiný....Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Jedno velké překvapení čekalo na zájemce o první, ustavující zasedání městského zastupitelstva po komunálních volbách. Těchto zájemců z řad...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Pro někoho premiéra, pro jiné několikrát absolvovaný kus. V pondělí 5. listopadu 2018 se poprvé po skončení komunálních voleb sejdou...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Vznikající koalice, která by měla po další čtyři roky spravovat městské záležitosti, vytvořila své programové prohlášení a dohodu o...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Čtyři místostarostové byli trnem v oku prakticky všem členům opozičních stran v městském zastupitelstvu. Není proto divu, že především...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Povolební vyjednávání o nové koalici stále probíhají. Už teď je prakticky jasné, že svůj pokus vládnout následující čtyři roky ve městě...Celý článek »