Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Význam nových technologií roste s tím, jak se vyvíjí české legislativní prostředí. O tom, že aplikace na míru mohou podnikatelům významně...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Den otevřených dveří Vodafonu se bude konat dne 8. 10. 2015. V rámci této prohlídky jednoho z největších zaměstnavatelů v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Mobilní operátor Vodafone ohlásil úřadu práce na první dvě letošní čtvrtletí snižování počtu svých zaměstnanců. Dohromady se chystá v...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Pardubice - Ubrečeného šestiletého klučinu objevili strážníci bezprostředně po skončeném hokejovém utkání na parkovišti u malé haly ČEZ Arény....Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - Mobilní operátor Vodafone se chce v příštím roce zbavit necelých dvou stovek svých zaměstnanců, které hodlá převést pod...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - Mobilní operátor Vodafone, který provozuje v Chrudimi zákaznické call centrum, otevře nyní svoje druhé call centrum také v Ústí nad Labem....Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim – Ve středu byli strážníci během dne opakovaně voláni do prostoru bývalého autobusového nádraží za budovou Vodafonu v Průmyslové ulici....Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim – Strážníci vyjížděli v úterý k několika oznámením občanů, kteří upozorňovali na bezohledně zaparkovaná vozidla.Nejprve byli v...Celý článek »
vydáno před 12 let 6 týdnů
Chrudim - Společnost Vodafone zmrazí pro letošek počet svých zaměstnanců a dokonce jich v průběhu roku i několik desítek ubyde. Stane se tak v...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Chrudim - Pracovníky call centra mobilního operátora Vodafone v bývalé administrativní budově Transporty obchází před Vánocemi strach, že...Celý článek »