Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – O tom, že si město založilo svůj „sociální podnik“, v jehož rámci chtělo zaměstnávat ty, kdo obtížně hledají práci, Chrudimské noviny již...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Město nově zřídilo vlastní registr psů. Systém pod názvem ČIPES přinese výhody, jako je rychlejší návrat psa k majiteli, nižší zátěž...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – I pracovníci technických služeb jsou jen lidé a především o Vánocích si chtějí vybrat něco ze zbývající dovolené, pobýt se svými...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – První adventní neděle se blíží, za měsíc už všichni s očekáváním budou hledět k rozsvíceným vánočním stromkům. Také centrum města tradičně...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Dětských hřišť nikdy nebude takový počet, jaký by maminky s dětmi uvítaly a zároveň jich bude vždy víc, než si přejí někteří senioři....Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Přístup místní radnice, jejíž prodlouženou rukou jsou strážníci městské policie, k problematice toulavých koček, je, eufemisticky řečeno,...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Teploty klesají především v noci k nule a toulavá zvířata se začínají stahovat do uzavřených, vytápěných prostor. Většinu bezprizorních psů...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Maďarský ohař Rett byl koncem července utracen v místním útulku. Tato informace vzbudila celou řadu reakcí, většinou negativních. Podle...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Vlna nevole a hrozby trestním stíháním. To vše na sociálních sítích způsobila krátká zprávička zveřejněná pracovnicemi místního útulku pro...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Kontroly a hodnocení se nevyhýbají ani takovým zařízením, jako jsou útulky. V říjnu loňského roku tak museli v tom chrudimském přivítat...Celý článek »