Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Po několikaleté odmlce přičítané pandemii covid-19 se město Chrudim na popud komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch rozhodlo, že...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Město vypsalo výběrová řízení pro dva nové zaměstnance. I když se to možná nezdá a v požadavcích samozřejmě ani nezmiňuje, k jejich...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – O vizuálním smogu, kterým je nejen centrum města prakticky zamořeno, Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Mezi své priority...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Lešení ze Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici spadlo. Nemovitost ležící v samotném srdci historického centra tak měli kolemjdoucí poprvé...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – O takzvaném „vizuálním smogu“ Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Jedná se o problém, s nímž bojují prakticky všechna větší města...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim/Znojmo – Partnerství mezi východočeskými Athénami a klenotem nad Dyjí se utěšeně rozvíjí. Chrudimáci před časem vyrazili na jih Moravy sbírat...Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – Pohádka s dobrým koncem, nebo náplast na zhrzené srdce opuštěné Holanďany? I takové otázky vyvolává nejnovější uzavřené partnerství mezi...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Uzavírat spolupráci mezi městy lze jak na mezinárodní úrovni, tak vnitrostátní. „Námluvy“ mezi druhým největším městem Pardubického kraje a...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Okolí Resselova náměstí je vyhlášeno za městskou památkovou zónu. Prakticky každý majitel některé ze zdejších nemovitostí musí mít celou...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Nová partnerská města, ukončení spolupráce s nejstarším partnerem, český rok v Polsku: to jsou témata, která se v listopadu probírala na...Celý článek »