Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim/Havlíčkův Brod - Bývalý ministr kultury Daniel Herman výrazně prohrál senátorské volby v Chrudimi. To mu ale nezvalo optimismus a bojovnou...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Bilboard Tomia Okamury spolehlivě odzátkoval prozatím poněkud mdlou a nevýraznou kampaň před komunálními volbami. Část jeho odpůrců se...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – Dalším kandidátem v podzimních volbách do Senátu je Jiří Hynek. Narodil se v roce 1960, absolvoval Matematicko-fyzikální fakultu...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim/Pardubice – Vysoká politika láká stále více vysloužilých sportovců. Není žádným překvapením, že jejich prioritou se v případě zvolení do...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 den
Chrudim/Praha - IT specialista a strojní inženýr Roman Šemík je kandidátem Pirátů na senátora ve volebním obvodu číslo 44 – Chrudimsko....Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim/Praha – Říjnové volby do místních zastupitelstev nebudou jediné, jež se dotknou druhého největšího města Pardubického kraje. Poté, co...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Parlamentní listy - Pseudodemokracie spojila nejen Andreje Babiše s Milošem Zemanem, ale vytvořila širší provládní koalici, kterou tvoří prezident,...Celý článek »