Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 40 týdnů
Chrudim – V rámci závěrečné volné diskuse při pondělním zasedání městského zastupitelstva, předložil Ondřej Kudrnáč (ANO 2011) svým kolegům problém,...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Chrudim - Část zanedbaného a měsíce nesekaného pruhu zeleně, která lemuje tok řeky Chrudimky v lokalitě u sídliště U Stadionu, byla nyní...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - Neupravené břehy kolem řeky Chrudimky, které spíše než odpočinkovou zónu pro obyvatele největšího chrudimského sídliště U Stadionu...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 12 hodin
Chrudim – U nábřeží Chrudimky to po vykácení stromů vůbec nevypadá přívětivě a může být hůř. Povodí Labe totiž vše řeší jen z hlediska...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 dny
Chrudim – Starosta Fratišek Pilný (ANO 2011) se podělil o výsledek rozhodnutí prvoinstančního okresního soudu v Chrudimi. Kvůli možnému odvolání bude...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Hradec Králové/Chrudim – Povodí Labe bude v termínu od 14. 11. do 15. 11. 2023 zajišťovat práce v korytě Chrudimky v Chrudimi. Jedná se o doplnění...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 2 dny
Chrudim – Nábřežní zeď Chrudimky pod cyklostezkou u restaurace Kateřina se zbortila v březnu 2021 a od dubna ji zpevňují nyní už dosluhující big bagy...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 13 hodin
Chrudim – Potrhané pytle písku momentálně zabraňují dalšímu zhroucení nábřežní zdi do řeky Chrudimky, což by mělo za následek propadnutí chodníku a...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudim – Informace ve videu zveřejněném starostou Františkem Pilným (ANO 2011) jsou podle vyjádření z Povodí Labe lehce řečeno nepřesné. S žádným...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 6 dnů
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »