Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Nasavrky – V pátek 28. a v sobotu 29. července proběhne Festival keltské kultury Lughnasad v Archeoskanzenu Země Keltů Nasavrky. Již 17. ročník...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Nasavrky – Od úterý  28. července do soboty 1. srpna se můžete účastnit keltského svátku Lughnasad, který probíhá po tyto dny v archeoparku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Červenec končí, počasí dopřává dny tropické a sucho se prohlubuje. Ideálně strávený čas v těchto dnech představuje deka položená u rybníka...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Tipy minulý týden absentovaly, protože jejich autor doháněl spánkový deficit. Nevznikl proto, že by snad nadmíru požil. Vznikl proto, že se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Nasavrky - V sobotu 20. července v době od 9 do 17 hodin se můžete zúčastnit Keltských žní ve skanzenu kousek za městem. Návštěvníci zažijí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Hlinsko/Chrudim - Multifunkční centrum Hlinsko se stalo dějištěm soutěžního klání neziskových organizací. Své projekty dostalo možnost...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Víkend slibuje tropické teploty, volba programu je tedy pro většinu z nás asi jasná – vyhledat nejbližší vodní plochu a v ní poté...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Chrudim – Prázdniny jsou v polovině. To je velmi smutné zjištění. Na stranu druhou to však také znamená, že co nevidět vypukne proslavená chrudimská...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Nasavrky - Každoroční svátek Lughnasad se koná v Keltském archeoskanzenu od pátku 27. do soboty 28. července. Loni přijelo oslavit tento letní...Celý článek »