Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 10 hodin
Chrudim – Městský kamerový systém se rozšířil o nový kamerový bod na Resselově náměstí. Kamera snímá morový sloup i celé náměstí z rohu Komenského...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Kamerový systém ve městě patří k těm méně funkčním, jak již Chrudimské noviny informovaly. Běžný smrtelník však do něj nemá přístup a...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – V roce 2023 už se obměňovaly ve městě hned tři kamery a další by se měly objevit co nevidět, jak uvedl vrchní strážník Městské policie...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 den
Chrudim – V tomto týdnu, pokud půjde vše podle plánu, by měla být dle vyjádření městského strážníka Lukáše Dvořáka nainstalována po incidentu v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce a faktická přestavba přednádraží patří k větším investicím, jež rozjela minulá radniční koalice a ta současná je pouze „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Myší díra byla nedávno neprůchozí, protože ji město nechalo opět uvést do přijatelného stavu. Neznámí malíři se tu totiž pravidelně...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 dny
Chrudim – Jakým způsobem řešit vandalismus ve veřejném prostoru? Zdaleka nejde jen o vulgární nápisy na zdech Na Kopanici. Často dochází také k...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Nová webkamera na Resselově náměstí sice přinesla řadu příjemných zlepšení – mimo jiné třeba aktuální venkovní teplotu, přesto její...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – O rozšiřování městského kamerového systému, který v minulých letech fungoval s diskutabilní spolehlivostí, Chrudimské noviny již...Celý článek »