Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 45 týdnů 3 dny
PŘEHLED / Zatímco politici hnutí ANO kritizují kabinet Petra Fialy (ODS) za drahé potraviny, holding Andreje Babiše (ANO) má na určování cen zásadní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Před pětasedmdesáti lety uchvátila komunistická strana veškerou moc v zemi, zavedla diktaturu stranické byrokracie, kult osobnosti Stalina a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Andrej Babiš vyzval krátce před volbami voliče, aby si při téměř beznadějném kurzu vsadili na jeho výhru. Poslechly ho tisíce lidí a utopily několik...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Toxicita Andreje Babiše v tuzemské politice je možná ještě mnohem větší, než se dosud zdálo. Informace, které řešila vláda na svých jednáních, se s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Nejvyšší kontrolní úřad tento týden zveřejnil svoji výroční zprávu za loňský rok, ve které mimo jiné poukazuje na problém neudržitelnosti veřejných...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Nově natřená výlepová plocha nezůstala dlouho prázdná. U schodů pod Širokou ulicí, kde se denně mihnou stovky lidí, k tomu přímo vyzývala a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Spolupráce s komunisty v Chrudimi sílí. ANO 2011, Piráti a Chrudimáci a komunisté společně přiklepli zakázku bez výběrového...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim se v úterý 9. června 2020 stala jedním ze sto sedmdesáti míst v republice, kde Milion chvilek obviňoval před početnými...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Neovlivni.cz – Ačkoli první prokázaný případ koronavirové nákazy v České republice je z 1. března, vláda Andreje Babiše do dnešního dne nebyla...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 den
No dobrá, když to na tiskovce sám požadujete, tak snad víte, o čem mluvíte. Nebudeme se dnes zdržovat vašimi dotačními podvody za desítky milionů,...Celý článek »