Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Nad otázkami možné spolupráce kraje a města v kulturní a majetkové oblasti se sešli náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Budova Regionálního muzea Chrudim patří k výstavním objektům, jimiž se město může pyšnit. Neorenesanční objekt je ve vlastnictví města,...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim - Regionální muzeum na začátku léta dokončilo zateplení a rekonstrukci budovy v Rybičkově ulici a depozitáře na Skřivánku. Tím však...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - V samotném centru města je hned několik domů, které nevypadají příliš reprezentativně a dělají památkové zóně spíše ostudu. Nezřídka se...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 8 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 5 dnů
Chrudim – V Regionálním muzeu Chrudim bude od 10. listopadu k zhlédnutí výstava obrazů svrateckého malíře Vysočiny Jana Odvárky. Výstava je...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 9 hodin
Chrudim – V Regionálním muzeu Chrudim bude koncem září končit výstava s názvem Středověké hry. Ve čtvrtek 7. září k tomuto tématu...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »