Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 37 týdnů
Chrudim - Poté, co jsem v diskusi pod posledními tipy dostal za uši za svou hloupost a neumětelství, rozhodl jsem se vzít si z dobře...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Nasavrky – V pátek 28. a v sobotu 29. července proběhne Festival keltské kultury Lughnasad v Archeoskanzenu Země Keltů Nasavrky. Již 17. ročník...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 5 dnů
Luže – Ve středu 21. června se již po osmé stane Hamzova léčebna centrem, ve kterém se prezentují  různé organizace a zařízení...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Luže/Košumberk – Neděle 9. dubna od 10 hodin ráno bude patřit všem, kteří se vydají na hrad Košumberk do nedaleké Luže a budou chtít strávit den se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pod renezanční klenbou sečského zámku se v sobotu 25. září odpoledne uskutečnil koncert chrudimského souboru Nestejskáme si.Vede ho Jenda Stejskal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Seč – Na mapě Pardubického kraje se objevila další nová výjezdová základná krajských záchranářů. Poté, co byla v lednu 2020 otevřena dočasná...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Seč – V přízemí místního zámku, v prostorách obecního úřadu, se za přítomnosti autorů bude v sobotu 26. září v 15 hodin konat...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrudim – Před sebou máme snad poslední opravdu horký den. Údajně by teploty měly vystoupit vůbec nejvýš v rámci celého roku. Ale kdo ví?...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Luže – Košumberské léto je v plném proudu a v jeho programu se v neděli 9. srpna objevuje hraná pohádka pro malé diváky, kterou s ...Celý článek »