Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Ekomonitor zahájil v únoru přípravné práce k hloubkovému vrtu na zelené louce v oblasti průmyslové zóny. Jak hluboký vrt je a zjistilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Praha/Chrudim – Jednou ze starých ekologických zátěží, které Pardubický kraj na svém území v posledních letech řešil, je areál bývalé Transporty...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim - Chrudimské noviny získaly materiál, z nějž plyne že, firma Ekomonitor, která momentálně finišuje s rekultivací náhonu v Parku Střelnice,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim/Lukavice – Dobrá věc se podařila. Alespoň tak lze prozatím hodnotit výsledek schůzek a též tlaku občanů obce Lukavice na její vedení a firmu...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim/Lukavice - „Všechno je v pořádku, můžete klidně spát“. Asi takový je závěr z jednání zástupce firmy Ekomonitor se starostou obce Lukavice...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim/Lukavice – Zajímavý vývoj nastal v kauze bahna odváženého z chrudimského náhonu u Parku Střelnice do centra Lukavice. Poté, co Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Revitalizace nevábně vyhlížejícího náhonu v Parku Střelnice započne co nevidět. Vodní zdroje Ekomonitor tu budou muset odtěžit tuny...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Změny v rozpočtu, které před týdnem schvalovali městští zastupitelé, se týkaly i plánované revitalizace náhonu v parku Střelnice. Město již...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim - Rada města Chrudim na svém jednání 23. dubna schválila vyhodnocené veřejné zakázky na stavební práce revitalizace náhonu v chrudimském...Celý článek »