Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Radostná zpráva o připravované revitalizaci smrdutého náhonu v parku Střelnice se po městě roznesla rychle. Začít by měla již letos v říjnu...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Mezi nejnavštěvovanější parky ve městě patří Park Střelnice. Jedná se o zelenou plochu ležící nedaleko Pumberek. V nedávné minulosti byla...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Jako každý rok, i letos, si chrudimský útulek pro psy a kočky v Sečské ulici připravil pro své chlupáče i návštěvníky oslavu Vánoc. Ta...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - Opravou Červené kapličky úpravy prostoru, v němž se dříve nacházely lázně, rozhodně nekončí. Důstojnější podoby se totiž dočká i...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Chrudim - Kuriózní situaci zažili pracovníci zdejšího městského úřadu. Anonymní dárce se už zřejmě nemohl dívat na to, jakým způsobem je pečováno o...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim - Červená kaplička aneb správně Kaple čtrnácti pomocníků byla požehnána. Den, na který čekaly generace pumberských obyvatel, nastal...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim - V sobotu 2. června požehná chrudimský arciděkan Jiří Heblt Červenou kapličku u parku Střelnice. Červená kaplička byla postavena v roce 1883...Celý článek »