Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Během posledních dvanácti hodin se v Pardubickém kraji odehrály podle mluvčí policie dvě smrtelné dopravní nehody. První se stala na...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 14 hodin
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim/Medlešice – Pardubická kriminálka v těchto dnech zveřejnila informace k lednové dopravní nehodě u místní části Medlešice. Tehdy tu byl...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Chrast - Zloději se mnohdy nezastaví před ničím. Koncem minulého měsíce tak došlo ke krádeži skútru, jenž nestál nezamčený před obchodem. Jeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Z kraje tohoto týdne došlo v Chrudimi na jednom z místních sídlišť ke krádeži dvou skútrů. Oba stroje zmizely ze společných...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Sobětuchy/Vrcha - V sobotu dopoledne přijali strážníci oznámení o poškozeném plotu, který měl mít údajně na svědomí potulující se pes. Hlídka na...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - V neděli krátce po 19. hodině byli hasiči voláni k dopravní nehodě v Malecké ulici. Z osobního auta se zde...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim - Ve středu po poledni přijali strážníci oznámení o potulující se feně německého ovčáka. Pobíhala kousek za Chrudimí směrem na Vrcha....Celý článek »