Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 24 týdny
Na horké půdě lídra F:NL z Pardubic se Chrudimi překvapit nepodařilo. Domácí tým předvedl kvalitní výkon, chrudimským fotbalistům toho moc...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim - Východočeskému derby mezi MFK Chrudim a FK Pardubice nepřálo počasí, přesto se do odvetu za podzimní porážku 0:4 přišly podívat téměř dva...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim - Jeden ze zápasů, na který se fanoušci nejvíce těšili. K chrudimskému Vodojemu totiž dorazí konkurent FK Pardubice, v rámci...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Prostějov – Fotbalisté Chrudimi v rámci 20. kola FORTUNA národní ligy vyhráli 4:2 v Prostějově. Už od dvacáté minuty hrál Prostějov o deseti, když po...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v utkání 19. kola FORTUNA národní ligy porazili Brno 3:1. Domácí k překvapivému vítězství nasměroval Daniel Langhamer,...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – V sobotním utkání 18. kola FORTUNA národní ligy zvítězila Sparta Praha B na hřišti Chrudimi 2:0. Pražané šli do vedení v nastavení první...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Praha - Sparta ve 4. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zvítězila na domácím hřišti nad Chrudimí 2:0. V prvním poločase měly šance oba týmy, ale...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 3 dny
Vlašim – Chrudim zapsala druhý bod do tabulky FORTUNA národní ligy proti Vlašimi! Středočechy poslal do vedení ve 13. minutě John Solomon, čtvrt...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 4 dny
Chrudim – Úvodní zápas nového ročníku FORTUNA národní ligy za sebou mají fotbalisté Chrudimi, kteří doma remizovali s ambiciózní Líšní. V zajímavém...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 6 dnů
Pardubice – Předposlední přípravné utkání před novou sezonou chrudimským fotbalistům mnoho radosti neudělalo. V pardubických Vinicích podlehla...Celý článek »