Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Oficiálně je sjezd pískovcových schodů už dávnou minulostí. O proběhlém víkendu měla ale dle vyjádření vrchního strážníka Městská policie...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Zatímco Praha pod vedením pirátského primátora dělá vše, co jen cyklistům na očích uvidí, druhé největší město Pardubického kraje v této...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Před sebou máme snad poslední opravdu horký den. Údajně by teploty měly vystoupit vůbec nejvýš v rámci celého roku. Ale kdo ví?...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Prostředí, jak známo, vychovává. Kde se objeví nějaký nepořádek, zdemolovaný veřejný majetek, černá skládka, tam brzy přibude další taková...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Manitou Železné hory se stal ve městě již tradicí. Tradicí se však v souvislosti s těmito cyklistickými závody stalo i setkávání s...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Nad některými úpravami veřejného prostoru zůstává často rozum stát. Nejen ti, kterých se přímo dotýkají, protože v místě bydlí, ale i...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Cyklisté obvykle nedisponují velkou ohleduplností. Jen minimum z nich je ochotno poděkovat za uvolněnou cestu v místech, kde se spolu s...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - V sobotu 20. srpna zveme všechny bikery a bikerky do Chrudimi. Hlavním organizátorem závodu je MTBC Manitou Chrudim Sokol Chrudim a MTBC I-...Celý článek »