Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Aby se mohl postavit parkovací dům s napojením do Rubešovy ulice, musely by se vykoupit pozemky. Tento krok ale svým rozhodnutím už ze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Děje se to na mnoha místech po celém městě a změna na obzoru rozhodně není. Tedy, změna k lepšímu. Zhoršování situace naopak očekávat lze....Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Přestože mnozí řidiči na území města srdnatě porušují dopravní předpisy a jezdí rychlostí vyšší, než se smí, střety s chodcem a vážné...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Kamiony a těžká automobilová doprava nedělají ve městě radost asi nikomu. Přetížené soupravy ničí vozovky, lidé nemohou ve svých domech,...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - Dopravní značení ve městě není vždy nejlepší. Ať už se jedná o historické centrum města zaplevelené dopravními značkami tak, že si jich...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Ulice Na Ostrově a maximální povolená rychlost ve směru od retardéru ke kruhovému objezdu u Tesca, nedá řidičům spát. Oprávněně se ptají,...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Po několikatýdenním fungování první části chrudimského obchvatu se ve městě rozproudila diskuse na téma potřebnosti či zbytnosti sjezdu u...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Nejčastěji skloňovaným slovem v Chrudimi je v současnosti bezesporu slovo "obchvat", (přestože by se lépe hodilo říkat "půlobchvat", jak někdo trefně...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Nablýskaná limuzína přivezla ve středu 16. prosince ministerského předsedu Bohuslava Sobotku (ČSSD) a slavnostní otevření první části...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - Kam zmizel přechod pro chodce na Blehovsku? To je otázka, kterou si teď kladou mnozí občané města, kteří by rádi zamířili oblíbenou...Celý článek »