Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim – Jaro je v rozpuku a spolu s nespornými pozitivy, jež toto roční období přináší, přichází i celá řada komplikací. Jedním z problémů, který...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim – Sběrný dvůr se rozroste a projde modernizací. V souvislosti s těmito pracemi však dojde také k částečnému omezení provozu a o prázdninách...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Skuteč – Občanské průkazy nahradí odpadové kartičky a bez čipu vám tady nevyvezou popelnici. Nápad s čipováním, o kterém informoval místostarosta...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrast – Zatímco zdarma můžete odevzdat ke zpětnému odběru elektroniku, domovní odpad, větve a jiný bioodpad, například za stavební suť se platí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Spojnic mezi bývalým okresním městem a sousedními Slatiňany je několik a každá z nich svým způsobem čeká na všemožná omezení, která...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Připravovaná legislativa v oblasti nakládání s odpady tlačí obce do efektivnějšího třídění. Cílem je omezit skládkování ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Město Chrudim si v předloňském roce na jedné z budov úřadu otestovalo využití fotovoltaických panelů. A s pozitivním...Celý článek »