Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Nejprve se místní radnice přetahovala s Povodím Labe o vlastnictví náhonu v parku Střelnice. Po vyjasnění majetkových poměrů, nechalo město...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – O připravovaných úpravách zanedbaného a především páchnoucího náhonu v parku Střenice již Chrudimské noviny několikrát informovaly. Dlouhá...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Jako první jarní navrátivší se vlaštovky začínají na veřejnost „prosakovat“ informace o blížící se revitalizace náhonu v Parku Střelnice....Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Problematice vypouštění splašků z ubytovny U Krkavce do náhonu se Chrudimské noviny opakovaně věnovaly (zde a zde). Na podzim loňského roku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Přes některé výtky škarohlídů, výsledky revitalizace náhonu v Parku Střelnice jsou jednoznačně pozitivní. Bahno úspěšně zmizelo v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – Právě skončená revitalizace náhonu v Parku Střelnice bude podle všeho ještě dlouho diskutována. Mezi obyvateli města se totiž najdou jak...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim/Lukavice – Dobrá věc se podařila. Alespoň tak lze prozatím hodnotit výsledek schůzek a též tlaku občanů obce Lukavice na její vedení a firmu...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim/Lukavice – Zajímavý vývoj nastal v kauze bahna odváženého z chrudimského náhonu u Parku Střelnice do centra Lukavice. Poté, co Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Uzavření průchodu Parkem Střelnice, který si vyžádal Ekomonitor, se lidem nelíbilo. Obcházet a v případě cyklistů i objíždět zapovězenou...Celý článek »