Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Kdo zajásal, když se na veřejnost dostaly informace o komplikacích, které provázely výběrové řízení na dodavatele radarů, měřících rychlost...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – Co do otevřenosti, hrají členové Pirátské strany bezpochyby prim. Pravidelně na svém diskusním fóru zveřejňují obsahy schůzek, nabídnuté...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – Každý, kdo na základě pirátského předvolebního plakátu, jenž se třepotal na plotě lídra kandidátky Hnutí ANO 2011 Františka Pilného,...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Na podzim bude město žít nejen volbami do Senátu Parlamentu České republiky. Daleko bezprostřednější vliv na chod životů Chrudimáků totiž...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Volby do zastupitelstev měst a obcí mají odstartovat letos v říjnu. Místní pobočky stran a hnutí prozatím v klidu vyčkávají. Voliči proto...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 hodiny
Chrudim – Když nevyšel nápad, jak zlepšit komunikaci s občany prostřednictvím pro tyto účely zřízené komise, která nepracovala, jak by měla, pracovní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – S velkou slávou se oznamoval v roce 2019 vznik tří nových komisí. Jedna z nich se vůbec neosvědčila. Starosta František Pilný (ANO 2011) po...Celý článek »