Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté nedokázali navázat na výborný výkon z České Třebové a po hře plné chyb museli v utkání s okresním rivalem celý zápas...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Chrudim – Chrudim v derby dlouho držela nadějné jednobrankové vedení, o které však v závěru přišla, a všechny body získává soupeř. Hlinsko rozhodlo o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Hlinsko – V rámci 10. kola Východočeské ligy zavítali chrudimští hokejisté na led okresního rivala z Hlinska, kterého v prvním vypjatém vzájemném...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim - V nedělní podvečer se na zimním stadionu v Chrudimi odehrál pikantní souboj mezi HC Chrudim a HC Hlinsko. V sestavě soupeře...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Chrudimští hokejisté zvládli i třetí čtvrtfinálové měření sil s okresním rivalem a po vítězství 5:4 slaví nejrychlejší možný postup mezi...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – První čtvrtfinálovou bitvu zvládli chrudimští hokejisté na výbornou a po velmi dobrém výkonu jasně přehráli okresního rivala z Hlinska....Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Až poslední kolo KLM rozhodlo o konečném pořadí všech týmů v tabulce a HC Chrudim do play-off vstoupí ze čtvrtého místa. Jejím soupeřem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim - Tři zápasy, šest bodů. Předchozí zaváhání chrudimští hokejisté napravili stylově - Lanškrounu nastříleli hned deset branek!Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Hlinsko - První letošní derby bylo jednoznačnou záležitostí, hlinečtí hokejisté na domácím ledě nepřipustili komplikace a průběžného lídra Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim - Hokejisté Chrudimi v závěru kalendářního roku válí. Po vítězné bitvě o první místo dokázali zvítězit také v okresním derby proti Hlinsku....Celý článek »