Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Jednadvacetiletá žena nejspíš toužila po drahém mobilním telefonu natolik, že k tomu, aby ho získala, uvedla nepravdivé informace do...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Doslova jak do samoobsluhy si po tři dny chodil do prodejny s mobilními telefony 23letý muž a pokaždé si odnesl alespoň jeden...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim/Hradec Králové - Dvacetiletá dívka oznámila policii, že si na jednom z internetových portálů vyhlédla mobilní telefon Apple a na jeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Pardubice - V  půl čtvrté ráno došlo na zastávce městské hromadné dopravy Slovany - U Kapličky k loupežnému přepadení mladíka, který přišel o...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Skuteč - Zdejší policisté se aktuálně zabývají zatajením nálezu. Jednalo se o mobilní telefon Sony Xperia, který jistý muž ze Skutečska nalezl již v...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Pardubice - Neobvyklý způsob krádeže zachytily videokamery dvou zdejších nákupních středisek. Parta zlodějů měla po celou dobu své akce "přilepené"...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Zdejší obvodní oddělení navštívil poctivý nálezce, aby zde odevzdal poměrně drahý mobilní telefon Iphone a sluneční brýle. „Ledaskdo by si...Celý článek »
vydáno před 10 let 49 týdnů
Pardubice - Pracovnice kavárny na 17. listopadu oznámila strážníkům, že jí byl ukraden mobilní telefon. Pojala podezření, že telefon jí „sbalila“...Celý článek »