Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Pravidelná údržba, ať už památek, nebo objektů běžné občanské vybavenosti, není něčím, čím by se radnice mohla chlubit. Raději jednou za...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Jak říká staré známé přísloví, „slibem nezarmoutíš“. Přesně tak se v několika případech chová místní radnice a též zodpovědní úředníci....Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek 25. července to konečně začalo. Po téměř roce přešlapování na místě a zjišťování skutečného stavu, po zhroucení části břehu,...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Podle doby a rozsahu rekonstrukce už někteří čekali, že po lávce snad začnou jezdit i vlaky. Zpevňování okolí však mělo jiný důvod. Brzy se...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudimská pobočka Unicorn má stále větší potenciál a získává stále lepší renomé. Nejenže úspěšně pracuje na řadě energetických...Celý článek »