Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP09) jako poslední z krajů České republiky zavítal ve čtvrtek na skok do Pardubického kraje, kde...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Hlasy z volebních uren v Chrudimi jsou v tuto chvíli sečteny. Jak dopadly volby prezidenta republiky v Chrudimi ve druhém kole? ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Na prvním jednání chrudimského kontrolního výboru se jednalo o nedořešeném vztahu s JUDr. Janou Zwyrtek Hamplovou, která měla –  ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Známe podrobné výsledky 1. kola prezidentských voleb. Druhé rozhodující kolo voleb se bude konat za 14 dnů. Jak dopadly volby v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – O tom, že se město může pochlubit špičkovým zařízením, které se stará o nevyléčitelně nemocné, ví nejspíše každý. Každý také asi ví, jak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Náměstí v pondělí zelo po většinu času prázdnotou. Na místě bylo připraveno jen pár desítek stoupenců Hnutí ANO 2011, starosta František...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Ke kauze Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici, který byl necitlivě přestavěn majiteli, se vyjádřili odborníci ze všech zainteresovaných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 52 týdny
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pardubický kraj – O posledním rozhodnutí ústavního soudu diskutují snad všichni, kdo jen „přičichli“ k velké politice. Strany, kterým nečiní problém...Celý článek »