Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – První týden prázdnin bývá tradičně orámovaný svátkem věrozvěstů Cyrila s Metodějem a jejich údajnou protestantskou protiváhou, Jenem Husem...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – Komu jinému může patřit následující víkend, než nositeli jména boha války Marta? Ano, letos snad, možná, doufejme přijede svatý Martin na...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Poslední předvánoční tipy jsou tu a s nimi i celá řada doporučení, kam se na sobotu a neděli vydat. Každý, kdo ještě nemá nakoupeny dárky,...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Říjen je tu a s ním i ranní mrazíky. Kdo prozatím nedolil nemrznoucí kapalinu do chladiče, má nejvyšší čas. Jinak ale máme krásný podzim a...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 dny
Chrudim - Společně s odcházející zimou a ředitelkou muzea Martinou Vítkovou, za níž se překvapivě nikdo z vedení města a představitelů místní...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Slatiňany/Nasavrky - Pracovníci Správy a údržby silnic Pardubického kraje provádí v současnosti, kdy je vegetační klid, za plného...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Nasavrky/Chrudim/Slatiňany - Od úterý se policisté potýkají s krádežemi tří jízdních kol, za nimiž si zloděj došel přímo k základním...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Lukavice - Dnes krátce po čtvrté hodině ráno došlo na silnici I/37 u motorestu Skalka k čelnímu střetu nákladního auta s osobním....Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 5 dnů
Slatiňany – Ve čtvrtek 21. prosince se koná v kostele sv. Martina koncert Jany Sychrovské. V závěru hudebního vystoupení uslyšíte sbor...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 6 dnů
Slatiňany – Kostel svatého Martina bude plný muzicírování a jeho okolí naplněno vánočními stánky, to vše je připraveno vám v sobotu 9. prosince...Celý článek »