Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Hřbitovy na území města obecně nejsou v nejlepším stavu. Od doby, kdy Chrudimské noviny ve fotkách představily mnohdy zanedbaná zákoutí...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Michalský park se jako přízrak vynoří vždy, když jsou na obzoru volby. Radnice toto vděčné téma použije k navnadění voličů, aby poté část...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 1 den
Chrudim – Pardubický kraj dotuje opravy památek. V letošním roce se rozděluje 20 milionů korun. I do Chrudimi, kde se za obdržené peníze dá částečně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Město si objednalo projektovou dokumentaci u ATELIÉRU a57 Jany Mudrové kvůli plánovanému návrhu na ozelenění Michalského parku, jehož...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Pardubický kraj – Policie vydala naléhavé upozornění, aby si lidé prověřovali podvodné telefonáty z banky pod záminkou bezpečného uložení peněz do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Tímto způsobem by se měly financovat takové projekty, které by bez prostředků z Evropské unie nebylo jinak možné zrealizovat. Které to...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Jak vypadá údajně nejlépe zachovalá památka z období gotického slohu v Chrudimi? Stále hůře, déšť pomalu smývá ze sepulkrální architektury...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Móda veřejných toalet na hřbitovech už dorazila a znovu se opět připomněla i v Chrudimi. Jako by se už nevědělo, co by se ve městě jak dalo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Kostel svatého Michaela archanděla v Zieglerových sadech, známějších spíše pod názvem Michalský park, je pro většinu obyvatel města spíše...Celý článek »