Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – V letech 2015 – 2016 radnice prodávala bývalé protiatomové kryty, které už samo město k ničemu nevyužívalo. Zanedbané podzemní prostory za...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – V loňském roce proběhla tolik diskutovaná rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou. Celá řada dopravních omezení právě nepřidala mnoha...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Prodej bývalých krytů CO vzbuzuje, kdo ví proč, vždy nebývalý zájem. V současné době jde přitom o podzemní prostory, které by k jejich...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Velký zájem v minulosti vzbudily informace, které přinášely podrobnosti o chystaných prodejích krytů civilní obrany ve městě. Radnice...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - Město se v poslední době zbavuje nepotřebného nemovitého majetku. Kromě různě zanedbaných domů si teď mohou zájemci pořídit třeba...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 6 dnů
Pardubický kraj – Kolik míst je v celém Pardubickém kraji v krytech civilní ochrany? Navštívit můžete v Pardubicích zrovna příští týden jeden z...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 17 hodin
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »