Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 42 týdny
Seč – Na mapě Pardubického kraje se objevila další nová výjezdová základná krajských záchranářů. Poté, co byla v lednu 2020 otevřena dočasná...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubický kraj/Holice – V pátek 28. srpna byla slavnostně otevřena nová moderní výjezdová skupina Rychlé zdravotnické pomoci (RZP) v Holicích....Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Tisíce hovorů po telefonu s potřebnými v době nouzového stavu absolvovali dobrovolníci oblastního spolku Českého červeného...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje zajišťuje nepřetržitý příjem volání na tísňovou linku. V případě problémů ve středisku v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Pardubice – Ministerstvo zdravotnictví ČR zveřejnilo výsledek šetření ve věci malé Leontýny, která se narodila v Pardubické nemocnici poté, co...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim - Vyřazovací boje skončily pro chrudimské basketbalisty v nejkratším možném čase. Již ve čtvrtfinále totiž v dvojzápase proti Holicím roli...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Pardubice - Rada Pardubického kraje na svém pondělním zasedání schválila zahájení zadávacího řízení na výběr dodavatele, který zajistí demolici...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Pardubice - Nové výjezdové stanice Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje se pomalu začínají blížit realitě. Krajští radní na svém...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Plánovaná výstavba stanice sanitek, která má vyrůst nedaleko sídliště U Stadionu, pořádně „zamávala“ veřejným míněním. Ozývaly se totiž...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Chrudim – Každému, kdo by snad na základě vyjádření městské zastupitelky a manažerky Zdravého města Šárky Trunečkové (SNK – ED) nabyl dojmu, že...Celý článek »