Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Zatímco v roce 2021 informovala tisková zpráva občany, že žádný dramatický cenový nárůst se konat nebude, protože nastane navýšení o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Koncem listopadu představenstvo společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a. s. (dále jen VaK Chrudim) schválilo finální ceny vodného a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Odběratelé na Chrudimsku budou v prvních čtyřech měsících roku 2020 platit za vodné 45,11 Kč a za stočné 38,84 Kč za metr...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim - Přestože Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR (SOVAK) očekává, že vodné a stočné by v příštím roce mělo v Česku růst...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Dobrou zprávu posílá v těchto dnech obyvatelům města představenstvo Vodárenské společnosti Chrudim. Přestože patří ceny vodného a stočného...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Za vodu si v příštím roce ve městě připlatíme zase o něco navíc. Potvrdili to ředitelé Vodovodů a kanalizací (VaK) Chrudim Josef Hrad...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Za vodu platí Vodárenské společnosti Chrudim už 92 tisíc obyvatel. Jen za vodné a stočné měla za období od října 2022 do konce září 2023...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Představenstvo Vodovodů a kanalizací Chrudim (VAK) a Vodárenské společnosti (VS) Chrudim se společně v tiskové zprávě s odstupem několika...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Stojí za haváriemi potrubí z roku 1885, nebo úředníci? Ačkoliv není prakticky možné, aby vzhledem k životnosti tvárné litiny tekla voda...Celý článek »