Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Se stavbou druhé části obchvatu těsně souvisí i úpravy několika místních komunikací. Původně měl po jeho dokončení vzniknout i diskutovaný...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Lávka v ulici V Průhonech, kudy chodí hodně dětí ke sportovištím a do školy, se musí kvůli bezpečnosti nejprve vyztužit a podepřít zespodu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Uhersko – Jedinečná noční podívaná nejen pro milovníky technických staveb začne už tento víkend ze soboty na neděli kvůli dostavbě dálnice D35 v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Měla to být velkolepá ukázka budovatelského nadšení nového vedení radnice. Ne, řeč není o parkovacím domě na Moravově zahradě. Řeč není ani...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) v souvislosti s probíhající uzavírkou na kruhovém objezdu na Bídě, kde aktuálně stále nemůžete odbočit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Uplynula další zima, ale záhada v Malecké pokračuje. V tuto chvíli odbor investic podle odpovědi místostarosty Aleše Nunváře (Piráti)...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Skoro na měsíc přesně se v Chrudimi opravovala další zeď. Pomalé rozpadání se tarasní zdi nad Kopanicí donutilo město k rychlému kroku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Dnes dokončili pracovníci povolané firmy provizorní zpevnění nedávno propadlé zdi před restaurací Kateřina. Starosta slibuje, že pytle brzy...Celý článek »