Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Nejnovější výtvor neznámých „umělců“, kteří už stihli poškodit část omítky na rekonstruovaném slatiňanském zámku, vyprovokoval...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 3 dny
Pardubický kraj – Ocenění Pardubického kraje získali za rok 2022 dva výjimeční občané Chrudimě. Za zásluhy o Pardubický kraj přínosem v oblasti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Pardubický kraj – V rámci krajských dožínek proběhl na Pernštýnském a Komenského náměstí už patnáctý ročník soutěže MLS Pardubického kraje,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Pomáhat v době, kdy řádí „čínská chřipka“, se dá lecjak. Pro zdravotníky je pomoc jasná – vykonávají svou profesi, za niž jsou placeni z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou v podstatě zbytečné instituce, která jen tahají z již tak dost protékající městské kasy peníze, Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Ještě donedávna nemusel cestující vlakem ani otevřít oči, a přesto dobře věděl, kde „železný oř“ zastavil. Každé nádraží, každé město se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Pardubice/Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Jako první svou kandidátku odtajnili Piráti, vede ji místní městský zastupitel Daniel...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Neformální festival v Chrudimi založený pěvkyní Dagmar Peckovou se svého čtvrtého ročníku nevzdá. Milovníci hudby se dočkají na podzim...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Velký sál místního Muzea patří k nejkrásnějším prostorám tohoto typu v rámci celé České republiky. Paradoxní proto je, že za celou dobu...Celý článek »