Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 3 dny
Rozhovice – V úterý 24. března pět minut před 19. hodinou vešel muž v tmavém oblečení s rouškou na ústech do prostoru benzinové čerpací stanice v...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Inteligence příliš nepobral 23 letý mladík, kterého teď mají na grilu místní kriminalisté. Nejprve přepadl prodavačku v jedné z...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Rozhovice - K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí kolem poledne na rovném úseku směrem na Heřmanův Městec. Čelně se zde střetlo...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Rozhovice - Při střetu s traktorem utrpěl řidič auta Volkswagen Golf těžká zranění, další tři lidé byli zraněni lehce. Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Rozhovice - Do uvedené obce na Heřmanoměstecku směřovaly ve čtvrtek v 03.26 hodin čtyři hasičské jednotky. Důvodem byl nahlášený požár kotelny...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Rozhovice/Čepí - Zranění neslučitelná se životem utrpěl po srážce s osobním autem 41letý cyklista. K tragické události došlo v pondělí...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Rozhovice - Opilé 27leté řidičce, která to v červenci napálila poblíž uvedené obce do protijedoucího auta a která vážně zranila svou nezletilou...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Klešice/Rozhovice - Prudký déšť, který zasáhl v neděli po poledni Pardubický kraj, způsobil lokální zatopení v některých obcích, zejména na...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Rozhovice - Kolem 19. hodiny došlo poblíž této obce k dopravní nehodě, při níž se čelně střetla dvě osobní auta. Následky nebyly naštěstí...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá 41letého lupiče z Pardubic, který s nožem v ruce přepadl jednu z místních trafik.Celý článek »