Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – V loňském roce, respektive již v tom letošním, se museli obyvatelé města obejít bez oficiálních oslav Silvestra. Zrušen byl tradiční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Minulý čtvrtek vyjížděli policisté místo oběda k pouliční hádce do Slatiňan. Ta některé všímavé spoluobčany natolik rozladila, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Pořadatelé akcí to mají v době covidu velmi těžké, v Chrudimi dvojnásobě. V létě byla snaha uspořádat Chrudimskou pouť a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Koncem června se zdálo, že existuje naděje pro tradiční chrudimskou Salvátorskou pouť. Rada města totiž na svém zasedání řešila žádost...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Poslední den v roce je tu a s ním i několik tipů, kde ho lze prožít. Ve druhém největším městě Pardubického kraje se oficiální ohňostroj a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Resselovo náměstí ožije v úterý 31. prosince od 22.30 hodin do 1. ledna do jedné hodiny v noci Chrudimským Silvestrem. Akce se koná za...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Na silvestra se strážníci městské policie většinou nevěnují obvyklým „parkovačkám“ a občanům bez domova, ale hláškám, které je volají k...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Předsilvestrovský rozhovor se starostou ing. Františkem Pilným, MBA   Přibližně před měsícem jsem se v jedné z chrudimských restaurací stal...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Konec roku je tu. Jaký byl? Pro někoho skvělým, jelikož mu přinesl jen samé dobré věci, pro jiného špatným, protože špatného bylo více, než...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Konec roku klepe na dveře, je tedy třeba řádně se připravit na vstup do toho nového. Silvestr bývá poslední tečkou za vánočním nicneděláním...Celý článek »