Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – V chrudimské smuteční síni se bude v úterý v 11 hodin konat poslední rozloučení s bývalým velitelem čety požární stanice v Chrudimi, Karlem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim –Výstavní síň Vodních zdrojů Chrudim, U Vodárny 137, prezentuje zajímavý soubor o historii zkoumání Železných hor. Vystaveny jsou mapy tohoto...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim/Sobětuchy - Více než dva kilometry silnice mezi Chrudimí a obcí Stolany spojuje modernizovaná komunikace. V uplynulých týdnech dostala...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Stolany - Zdejší obecní zastupitelstvo schválilo novou obecní vyhlášku, kterou se s účinností od 10. září zakazuje v obci na základě četných stížnotí...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Radnice se rozhodla podpořit prodej posledních volných pozemků v průmyslových zónách Sever a Západ a uzavřela za tímto účelem smlouvu...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim/Stolany - Některým z menších obcí v okolí nezbývá, než nechat na svém větším sousedovi agendu, kterou by vlastní úředníci nezvládli...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Stolany - Zdejší zemědělec František Mikan získal certifikát Regionální potravina na mléko, které produkuje jeho zemědělské družstvo, v němž...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Stolany - Chrudimská policie přijala oznámení o krádeži obytného karavanu. Ten podle všeho skončil v rukou zatím neznámého zloděje, když ho...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Stolany - Na silnici ve směru na Morašice tady do sebe narazila dvě osobní auta. Řidička Renaultu Laguna zřejmě podcenila své schopnosti, na...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Stolany/Morašice - Kolem 14. hodiny se zde v levotočivé zatáčce střetla dvě auta. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Šofér volksvagenu se ve...Celý článek »