Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim - Tradiční Novoroční běh, který má v první den roku 2017 naplánovaný již osmatřicátý ročník. Jaké v něm panují rekordy a kdo bude favoritem?...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Chrudim - Již za tradiční se dá považovat Novoroční běh, který má v první den roku 2014 naplánovaný již pětatřicátý ročník. Jaké v něm panují rekordy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Na konci měsíce listopadu se na lesních okruzích na Monaku běžel stále populárnější a tradičnější závod s názvem Malá cena Monaka. Jaká...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Hlinsko - V tradičním termínu na konci babího léta dne 21. září se uskuteční již 5. ročník trailového závodu osamělou krajinou Žďárských vrchů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Na Monaku se hodně rychle blíží ke kulatému výročí, již 348. Malá cena se v měsíci květnu běžela pod tradičním názvem Janderovská desítka....Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim - Poslední běh letošního roku přinesl na monackých okruzích mnoho zajímavého. Nejen, že si pro výhru doběhl olympionik Lukáš Gdula, Táňa...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim - V měsíci listopadu měla Malá cena Monaka jednoznačného vítěze. Desetikilometrovou trať zvládl naprosto nejlépe pardubický Miloš...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Monako - Tradiční Velká cena Monaka napsala již své devětatřicáté pokračování, ve kterém se nesmírně dařilo chrudimským barvám. Vítězství totiž...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Monako - Ani v měsíci září nechyběl v monackých lesích tradiční závod.  V pořadí již 344. Malá cena Monaka přinesla vítězství...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Monako - V sobotu 8. září se na monackém okruhu uskutečnil již 12. ročník Monackého cross country maratónu, který přilákal na místní tratě přesně 47...Celý článek »