Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim - Souboj vedoucí Plzně s třetí Chrudimí na východě Čech přinesl fanouškům vypjatou podívanou. Výrazná převaha ERA-PACKu nebyla díky...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim - Po remíze s ukrajinským týmem se futsalisté ERA-PACKu Chrudim v letní přípravě poprvé radují z vítězství. Po kvalitním výkonu chrudimských...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim - Čtyři dny po oslavách příchodu roku 2019 zamíříme znovu na futsal. Do chrudimské sportovní haly dorazí soupeř, na který se řada fanoušků...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Plzeň - Vstup do nejvyšší soutěže vyšel futsalistům ERA-PACKu Chrudim na výbornou. S nepříjemným Interobalem měla obhájce titulu problémy...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim - O tom, že se chrudimští futsalisté před play-off dostávají do vynikající formy a pohody, není po zápase s Plzní pochyb. ERA-PACK před...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim - Futsalisté Chrudimi mají před sebou tři únorová domácí vystoupení v řadě, hned na úvod je čeká soupeř se zvučným jménem. V ...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Plzeň - ERA-PACK Chrudim před kamerami České televize poprvé v letošním ročníku zaváhal, když proti plzeňskému Interobalu musel nejprve...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim - FK ERA-PACK Chrudim po vítězství nad českolipskými Démony na vlastní palubovce přivítá Interobal Plzeň. Souboj prvního se třetím týmem...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
V CHANCE Futsal lize již není jediný tým, který by měl na svém kontě plný počet bodů. Benago před vlastními fanoušky pouze remizovalo s Hodonínem,...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Chrudim - Reprezentační vsuvka s Grónskem je definitivně za námi, Chrudimští futsalisté se musí rázem znovu soustředit na ligovou soutěž. Před...Celý článek »