Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Pardubice – Jen vedení vítězného hnutí ANO 2011 se povolebním vyjednáváním neoslabilo. Novým primátorem statutárního města se stal bývalý náměstek...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Místní části vedení města opravdu nezanedbává. Zatímco ve Vlčnově běží odbahňování rybníka, Medlešice se snad už letos na podzim dočkají...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Bude? Nebude? Seženou se peníze? Coronavirus? Kanalizace v Medlešicích, bývalé obci proslulé svým pivovarem a zámkem, do jehož rekonstrukce...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Současná politická situace v České republice má mnoho kritiků. Hlavou, na niž se snáší kritika nejčastěji, je ta, jež patří ministerskému...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Do redakce Chrudimských novin dorazila v těchto dnech reakce Vlasty Kpoupala, místního velkého kritika rozvoje města. Na rozdíl od šéfky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Výstavba kanalizace v Medlešicích je akutní jako nikdy před tím. Pokud si radnice s budováním nepospíší, může městu hrozit celá řada...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Kanalizaci místní část Medlešice potřebuje. To je zřejmý fakt. Minimálně pět let to také není žádným tajemstvím, jakkoli se do investice v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Budou nové vtipy o Policii ČR, nebo o politicích? Nechovej se a nemysli jako policie, potažmo český stát. Policie ČR si staví v Chrudimi nový...Celý článek »