Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Sednout za volant opilý, to může provést snad jen člověk s nedostatkem soudnosti. Přesto takové výtečníky potkávají policisté prakticky...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudimsko – Polonahého dealera drog překvapila zásahovka přímo v posteli. Nejméně sedm let si sedmatřicetiletý muž vydělával pěstováním a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim/Vlčnov – Tento úsek se stal v minulosti už několikrát dějištěm nehody, která skončila vozem na střeše. Předminulý pátek tudy projížděl...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Pardubice – Policie informovala o zásahu, při kterém se v minulých dnech v pardubické ulici Kosmonautů vyznamenal vycvičený ovčák jménem Ivan. V autě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudimsko – Závisláci na pervitinu a konopí mají zase o jednoho dealera méně. Na dopadení tohoto dealera ale sbírala policie důkazy osm let. Osm let...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
ČR/Chrudim – Uživatelé konopí nejen k léčebným účelům na podzim zajásali, když Okresní soud v Chrudimi navrhl Ústavnímu soudu v Brně zrušení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Ústavní soud se bude zabývat žádostí chrudimského okresního soudu, v němž tento požaduje změnu v části § 284 odstavce 1, § 285 odstavce 1 a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Svět se pomalu vrací do normálu a do normálu se navrací také práce a zásahy strážníků městské policie. Udání na „bezrouškaře“ střídají...Celý článek »