Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Nemožné se stalo skutkem. Vedení města našlo v rekordně krátkém čase zájemce o pronájem budovy bývalé knihovny v Topolské ulici. To, co...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Budou mít veřejná projednávání projektů chystaných městem vůbec někdy konce? Tato otázka se nabízí, když si aktivní občan přečte nejnovější...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Avizovanou proměnu budovy bývalé pobočky městské knihovny v Topolské ulici mnozí doslova obrečeli. Z domku má být prodejna textilu. Město...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Péče o domy v majetku města nikdy nebude na takové úrovni, jakou by jim mohl poskytnout soukromý vlastník. Pravidelná údržba těchto...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Kolem pěti tisíc návštěvníků a 13 tisíc výpůjček za rok, taková je statistika využití pobočky Městské knihovny Chrudim v Topolské ulici,...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – Minulý týden prováděcí firma Viktorstav dokončila podle zadávacího výkresu plochou střechu nové pobočky knihovny v Topolské ulici a ihned...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Chrudim – Po středečním kontrolním dnu se na střeše knihovny konečně objevil porost. Autentická fotka na internetu ihned vyvolala nejrůznější reakce...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Na všech dostupných vizualizacích je vidět exteriér i interiér knihovny, na co se ale budou dívat z okna obyvatelé přilehlého paneláku...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Stavitel nové knihovny v Topolské ulici  přišel pro město Chrudim s výhodnou nabídkou. Postaví knihovnu z technologicky lepšího...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »